Högtryckstvätt

Tvättmodul 401 är en kraftfull självgående varmvattentvätt. den kan användas för högtryckstvätt, upptining av hängrännor, rengöring av avlopp.

Kraftfull självgående varmvattentvätt.

Tvättmaskinen är en kraftfull självgående enhet med stor vattentank och slutet glykolsystem. Det kan vara smidigt att ta med modulen på en mindre bil för manuell rengöring, upptining av hängrännor, takrengöring, tvätt av toalett och liknande.

Tvättmodulen består av en 1600 liters plastvattentank, en komplett dieseldriven varmvattentvätt, samt en manuell tvätttrumma med 20 meters slang. Modulen har även extra uttag med snabbkoppling utanför slangvindan. Ytterligare moduler med vattentank 1600 liter kan anslutas till tvättmodulen.

Specifikationer

Avfrostning

Modulen har en egen tank för glykol / frostskyddsmedel för att kunna avfrosta systemet om modulen måste lämnas ute i frysen. Glykol återförs till tanken efter användning.

För beställning, information eller frågor om produkterna