Høytrykkspyler

Vaskemodul 401 er en kraftig selvdrevet varmtvannsvasker. den kan brukes til høytrykksvasking, tining av stikkrenne, rensing av avløp.

Kraftig selvdrevet varmtvannsvasker.

Vaskeren er en kraftig selvdrevet enhet med stor vanntank og lukket glykolsystem. Det kan være praktisk å ta modulen med på en mindre bil for manuell rengjøring, tining av stikkrenner, tagrensing, vasking av toalett og lignende.

Vaskemodulen består av vanntank i plast på 1600 liter, komplett dieseldrevet varmtvannsvasker, og manuell vasketrommel med 20 meter slange. Modulen har også ekstra uttak med hurtigkopling utenom slangetrommel. Ekstra moduler med vanntank 1600 liter kan koples sammen med vaskemodulen.

Spesifikasjoner

Defrosting

Modulen har egen tank for glykol/frostvæske for å kunne defroste systemet dersom modulen må stå ute i frost. Glykol føres tilbake til tank etter bruk.

For bestilling, informasjon eller spørsmål om produktene